Magazin > VIP
35316 ogledov

Poroka na prvi pogled: Danica po večerji z Domnom in Nino užaljena

poroka na prvi pogled, danica, aleksander Planet TV
Nina in Domen zaljubljena v Aleksandra.

Danica in Aleksander iz šova Poroka na prvi pogled sta na večerjo povabila "sotrpina" Nino in Domna. Slednji navdušenja nad 40-letnim trenerjem fitnesa ni skrival. "Občudujem te, zelo," je povedal za mizo in dodal, da je Daničin soprog zelo všeč tudi Nini in da jo bo moral držati stran od postavnega Aleksa. "Fajn je. Domen se je vanj zaljubil, to vsi vemo. Zelo v redu je. Šarmanten, všeč mi je, da je tako zgovoren, se rad pošali. Gorenjci smo vsi top," je bila polna hvale za Aleksandra tudi Nina.

Danica se je med večerjo po vseh teh lepih besedah na račun moža pošalila, da je užaljena. "Njega ves čas hvalite, kaj pa jaz? A ne moreš reči, da nisem slaba za svoja leta."

Domen se je takoj branil, da mu je neprijetno, če mora žensko pohvaliti, Nina pa je dejala, da je 43-letnica videti odlično, kar zagotovo drži.

Komentarjev 1
  • Barbara_Clark 10:03 19.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎