Magazin > VIP
43397 ogledov

Poroka na prvi pogled: Je ta par s tem potrdil, da sta ostala skupaj?

poroka na prvi pogled, Planet TV
Kako lepo!

Udeležence šova Poroka na prvi pogled smo vprašali, katero nevesto ali ženina iz šova bi izbrali, če ne bi dobili svojega ali svoje. Odgovori so nas lepo presenetili, Anže in Hajdi pa sta odgovorila tako, kot da sta še vedno v zvezi. 

"Nobene druge ne bi izbral, ta pravo so mi dali. Nad pričakovanji. Moraš biti skromen, jaz sem se prijavil iz šale in se mi je obrestovalo," je povedal Anže, podobno pa je odgovorila tudi njegova nevesta Hajdi: "Če bi mi dali katerega drugega, ne vem, ali bi se tako ujela. Na začetku mi je šel na živce, a sva se kasneje zelo ujela. Ne vem, če bi se s kom drugim bolj. Sama nisem ničesar pričakovala, a so strokovnjaki kar zadeli. Malo sva se tudi skregala, a tako je tudi v običajnih zvezah, ne sije vedno sonce." 

poroka na prvi pogled, hajdi, anže | Avtor: Planet TV Planet TV

Lepo, kajne? Podobno pa je odgovoril tudi Ninin Domen: "Nobene druge si ne bi izbral, dobil sem najboljšo udeleženko tega šova. Komunikativno in življenjsko, da se imava o čem zanimivem za pogovarjati."

poroka na prvi pogled, domen, nina | Avtor: Planet TV Planet TV

Nina, Sanela in Danica niso želele komentirati, ali bi si zase izbrale drugega ženina, Kate pa je odgovorila, da je ni navdušil nihče. "Ne gre za lepoto, nihče me ni vreden. Niso pošteni, samo izkoriščanje in manipulacija jih je," je bila ostra. 

Prav vsi udeleženci pa so priznali, da so poleg morebitnih romantičnih vezi med sabo spletli tudi prijateljske. Nekateri se slišijo in družijo še danes. 

Komentarjev 1
Sorodne novice