Magazin > VIP
115335 ogledov

Poroka na prvi pogled: Zato Katin sin ne živi pri njej

poroka na prvi pogled, kate balon Planet TV
Sandi je Janku med večerjo zaupal, da Katin sin Aleš ne živi z njo.

V včerajšnjem delu šova Ljubezen na prvi pogled so se kandidati zbrali na večerji. Med Sandijem in Kate je bilo napeto. Več o tem TUKAJ.

Ko se je Kate umaknila s Sanelo, je Sandi za mizo Janku in Monji povedal, da Katin osemletni sin ne živi pri njej, ampak pri svojem očetu.

"Si vse prebral?" je Sandi vprašal Janka, ki mu je odgovoril: "Cel svet sem prehodil, vse mi je jasno." Pa mu je res?

"Ni ravno lepo. To je pač njegovo mnenje. Ni mi bilo prijetno," je Kate povedala za Žurnal24 in razkrila, zakaj trenutno ne živi s sinom. "Delam na tem, da bi prišel k meni. Stanujem s sostanovalkami in pri meni trenutno ne more biti. Tako je od februarja lani. Po ločitvi sem s partnerjem skupaj živela še dve leti, odselila sem se šele, ko sem odprla salon v Ljubljani." 

Kate ima s sinom redne stike. "Pogrešava se, a se vsak dan slišiva in gledava po telefonu. Sina mi lahko kadarkoli pripelje, z bivšim imam dober odnos. Kadar koli rečem, mi ga pripelje - tudi za kratek čas," nam je še zaupala in dodala, da njen sin komaj čaka, da bo spet pri njej. "Do leta 2021 sem bila ves čas z njim jaz, nato pa se je moral privaditi na drug način. Moj bivši je kot oče zrasel in se naučil veliko stvari, pa tudi bolj se je povezal z otrokom."

Kate se trudi, da bi stanovanjski problem rešila še letos. "Upam, da mi bo uspelo. Za to trdo delam."

 

 

Komentarjev 8
  • Avatar lopov
    lopov 14:58 31.marec 2022.

    ŠE ŽIVAL POSVOJI MLADIČA NE DA BI GA ZAPUSTILA .. KOMETAR NI POTREBEN .....

  • Fredi34 14:00 31.marec 2022.

    Torej je razkrila da si z nekom deli stanovanje ali sobo. Niti lastnega doma nima, obnaša pa se kot bi imela mesečnih prihodkov na nivoju Goloba. Ker ona je do sedaj živela s samo uspešnimi moškimi, ona ne bo trpela ...prikaži več neuspešnega Sandija. To pove vse o njej.

  • barbara35 12:17 31.marec 2022.

    To ni mama v pravem pomenu.