Magazin > VIP
11643 ogledov

Poroka na prvi pogled: Ob Sandijevih besedah bi še kamen zajokal

poroka na prvi pogled Planet TV
Sandi je Kate odpeljal v svoj dom.

Sandi iz šova Poroka na prvi pogled je žarel od veselja, ko je izvedel, da bo lahko Kate razkazal svoj dom na Štajerskem. Hišo je podedoval od krušne mame, ki je pred nekaj leti umrla.

H krušnim staršem je prišel, ko je bil star eno leto. Sandi pravi, da je imel vse, kar je potreboval, a je bil v šoku, ko je izvedel, da ni "pravi sin". "Vse do 2016 sva živela skupaj s krušno mamo. Prej je ona skrbela zame, na stara leta pa sem jaz poskrbel, da je lahko šla k počitku," je povedal in dodal, da hišo sedaj ureja po svojem okusu.

Sandi je bil zelo vesel, da je končno lahko na svoje posestvo pripeljal predstavnico ženskega spola. Počuti se namreč osamljenega in pogreša varnost, ki jo ponuja družina. Sedaj mu družbo dela le pes, ki ga tolaži, "ko pomisli na vse to" in mu je "hudo pri srcu". "Ko se zbudiš in si sam in nimaš nikogar, ki bi ti prisluhnil, je težko. Takrat grem najraje s psom v naravo," je dejal. 

Sandi ima sicer sina, ki pa ga bolj malo vidi, saj z bivšo ni v dobrih odnosih. "Zelo mi manjka. Je moje sonce. Bil sem na tleh, a sem se zanj pobral. Zanj bom dal vse. On mi pomeni vse na svetu," je povedal o svojem naraščaju. 

 

Komentarjev 4
  • Jane_Bourbeau 10:02 28.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • Avatar lopov
    lopov 08:52 28.april 2022.

    NASAMARIŠ SE NA PRVI POGLED OGULI TE NA PRVI POGLED ...POTEM PA V JOK IN OSTANEŠ SAM Z DOLGIM NOSOM ...IN KUPI TEŽAV

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 08:08 28.april 2022.

    Mislim,da v Sloveniji ni večjega teleta kot je Sandi z to Ukrajinko!! Ženska ihče mladega miljonarja on pa cvili okrog nje kot kakšen cucek in dela sramoto moškemu spolu!! Pa še to kaj ste predvbajali včeraj smo že enkrat gledali!!