Magazin > VIP
40312 ogledov

Soprog naše strokovnjakinje za spolnost povedal, da že dolgo nista

Eva Ostrouška Osebni arhiv
Ups, se je le šalil ali …

Eva Ostrouška, kulturologinja, spletna vplivnica  in razbijalka tabujev o spolnosti, parom v šovu Poroka na prvi pogled svetuje glede intimnosti in Planet TV res ne bi mogel izbrati boljše osebe, saj sama že deset let živi pravo ljubezensko pravljico, kot nam je razkrila pred kratkim. 

Kako pestro pa je v njeni spalnici? Te dni jo je sledilka na Instagramu prosila za nasvet, kako se sprostiti med predigro in spolnim odnosom. Eva je k nasvetom pozvala tudi svoje sledilce, sama pa med drugim zapisala: "Pri spolnosti vedno začnemo pri sebi. Kakšen odnos imamo do sebe, do svojega telesa? Vzamemo si čas, da se spoznamo. Enostavna vaja, da se namažemo počasi po celem telesu in se dotikamo vseh delčkov, ki so nam tudi skriti."

Številni sledilci so kot sprostitev priporočali alkohol, a Eva pravi, da to ni dolgoročna rešitev. Nekdo je predlagal tudi masažo, ob tem pa je v spletno debato vključila soproga in ga vprašala: "Kaj jaz rečem, da pred seksom zmeraj?" Soprog ji je hudomušno odgovoril: "Ne vem več, ker nisva že dolgo." Eva je ob njegovem odgovoru padla v smeh in dala vedeti, da se je seveda zgolj šalil. Prav šale pa so tisto, kar začini njun zakon.

"Vsekakor je tudi humor tisto, kar naju združuje. Sploh neke interne šale, vici, ki jih nihče drug ne razume. To zvezo dela zanimivo in poglablja občutek bližine ter povezanosti. Zagotovo ima danes najina zveza drugačen ritem. Največji izziv je rojstvo otroka, kar pomeni manj skupnega kakovostnega časa za naju, vsaj prvo leto. Kar ni dobro, zato se skušava v dvojini družiti vsaj ob obletnicah in rojstnih dnevih. Pa tudi, če greva le za eno uro v kafič malo počvekat, pomembno je, da je to čas samo za naju," je marca za zurnal24.si povedala Eva. 

Eva Ostrouška | Avtor: instagram instagram

Komentarjev 1
  • rd2dmk2 09:31 24.april 2022.

    kdor rabi pred seksom sprostivem .. mu jest veliki laik in nestrokovnjak čist zaston dam nasvet. pejd(ta) gobe nabirat.. boš manj razočaran, če boš prišel z prazno košaro domov, kot da boš pa probal seksat s nekaj sproščevalnimi vajami. mislim.. ...prikaži več.. tale strokovnjakinja pa res dooolgo ni, če rabi sproščanje. ma če ti je (pardon če vama je ) do tega.. je treba sam pazit da se ne začne ravno pri žaru, saj veste, da se kaj napačnega ne speče.

Sorodne novice