Magazin > VIP
2166 ogledov

Poroka na prvi pogled: Sandi le dočakal Katine dotike

kate balon, sandi, poroka na prvi pogled Planet TV
Pa se ga je le usmilila.

Sandiju, junaku šova Ljubezen po domače, je bilo vidno nerodno, ko so ga na moškem večeru dražili, da ga njegova Kate še ni zmasirala, za razliko od Andraža, ki si ji z njo dopisoval in potem tudi priznal, da je okusil dotike njenih rok.

Sedaj se s tem lahko pohvali tudi Sandi. Kate ga je povabila v svoj salon, kjer je spoznal tudi njena prijatelja, ki pa sta glede njune skupne prihodnosti precej črnogleda. Oba sta mnenja, da si Kate zasluži drugačnega moškega.

Kakor koli že, Sandi je potarnal, da ga od spanja na kavču boli vrat, zato se ga je Kate lotila z veliko vnemo. "Ima dobro znanje o masaži. Moram priznati, da ima kar dobre dispozicije. Da hoče nadaljevati s tem ... ji privoščim, da se bo še naprej učila. Bolj, kot se učiš, bolje je," je pokomentiral masažo in dodal: "Njen dotik je topel. To sem šele zdaj na koncu spoznal, saj sva bila prej, po vsem tem, kaj se je dogajalo, vsak na svojem bregu."

Kate je povedala, da je Sandija povabila v svoj raj, da bi razumel, zakaj gara noč in dan. Pravi, da je delo njen užitek in jo polni z energijo.  Dejala je tudi, da bi svojega "moža" še kdaj zmasirala, a le, če ji bo plačal. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.