Magazin > VIP
4118 ogledov

Poroka na prvi pogled: To je razlog, da Hajdi ne zaupa Anžetu

poroka na prvi pogled, hajdi, anže Planet TV
Kriva je boleča preteklost.

V šovu Poroka na prvi pogled je Hajdi svojega ženina Anžeta predstavila najboljšima prijateljicama, ki sta bili več kot navdušeni. Opazovali sta način, kako spontano pozoren je Anže do Hajdi in ji povedali, da takih moških danes več ni in da je zadela na loteriji. Celo pošalili sta se, da bi za 14 dni zamenjali.

A tudi načeloma zadržana Hajdi postaja vse bolj dostopna, prijateljici pa sta tudi razkrili, zakaj Anžetu tako težko zaupa. Hajdi ima za sabo namreč kar dve ljubezenski razočarani, ki sta jo močno ranili. "Ni šlo za prevare ali nasilje, dogajale so se druge boleče stvari in razočaranja, zaradi katerih moškim danes zelo težko zaupam. To pusti posledice, zato sem bila od zadnje zveze, ki se je končala pred dvema letoma, raje samska in se posvečala sebi, predvsem športu in poslu," je za zurnal24.si priznala Hajdi.

Prijateljici sicer razumeta, od kje izhaja njeno nezaupanje v moške, a sta ji svetovali, da bi za Anžeta svoje zidove lahko spustila in se prepustila, saj sta prepričani, da je našla dobrega ženina. Všeč jima je bilo tudi, da je Anže bolj mil, saj pravita, da bi Hajdi težko shajala z nekom, ki bi bil tako odločen kot je ona. Kljub njeni zadržanosti, pa je Anže odkrito povedal, da se je po enem mesecu skupnega življenja v soprogo zaljubil in da si želi, da bi zvezo nadaljevala tudi po šovu, medtem ko je bila Hajdi bolj previdna in pušča karte še odprte. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice