Magazin > VIP
15949 ogledov

Poroka na prvi pogled: Kate o Anžetovem osvajanju, Hajdi bo jezna

poroka na prvi pogled, kate balon Planet TV
Kdo je torej osvajal koga?

 Kate Balon je po tem, ko sta s Sandijem zaključila skupno pot v šovu Poroka na prvi pogled, razkrila, kaj se je dogajalo med njo in Anžetom in ali je res osvajala tuje ženine. "Nisem razdiralka zakonov, a situacija za kamerami je bila specifična. Pogovora nisem začela jaz, pogovor se je začel že pri prvi skupni večerji. Anže mi je povedal, da sem mu všeč in če ima kaj možnosti pri meni. A jaz z njim nisem mislila ničesar resnega. Po prvi večeri sva si začela prijateljsko dopisovati. Pogovor je tekel o tem, kako se počutimo v novih vlogah in vprašal me je, ali bi se lahko dobila na pijači. Odgovorila sem mu, da ne bova šla na pijačo, ker ima dobro ženo in ni potrebe, da se dobivava. Danes bi vse naredila drugače. Anžetu bi se prvi večer zahvalila za kompliment, ampak bi mu svetovala, da usmeri pozornost na svojo ženo, ker je tega vredna," je za zurnal24.si povedala Kate. 

Povedala pa je tudi, kako daleč sta šla z Andražem. "Dogovorili smo se za žur zunaj. Hajdi in Anže sta nas povabila v njuno stanovanje in ker imam jaz v Ljubljani avto, me je prosila, da grem še po Andraža. Nisem imela namena, da bi z njim kaj imela. Ko sem ga šla iskat, sva se pogovarjala o poslu, fitnesu, prehrani. Povedal je tudi, da ni zadovoljen s soprogo in kako bi bilo fino, da bi bila midva par v oddaji. Samo za oddajo, ne pa tudi v resnici. Tako je bilo. Dogajalo se je veliko čudnih stvari, ki mi niso jasne," je še dodala. 

 
Komentarjev 5
  • Ulrich Schaffer 09:30 13.maj 2022.

    MkwrmteaSlovenija,nepmorevana Kate v Sloveniji imamo lep izraz za to kar si ti, poznaš ga pa ti ne bom napisal. Sram naj te bo kažeš slike stare več kot tri leta ko si se slikala v Krškem in seda ti shujšala, ...prikaži več daj no poglej se. Pa še to upam da te Furs kmalu obišče in plačaš to. Pa obenem še to. trpi tvoj sin in trpi tvoj mož kateri je velikokrat po misijah, tudi ko si bila ti sama doma. Nehaj se delat pametno in se skrij da te tvoji sonarodnjaki ne najdejo.kajti nisi jim dokončala kar si vzela.

  • Ulrich Schaffer 09:25 13.maj 2022.

    Kate nič ni res da si kupila podjetja, samo eno stvar si zapomni, vzela si lokal in začela delat na črno, ko so te ljudje opozarjali da ni zakoniti in da boš imela probleme si se jim smejala, Tole z ...prikaži več Anžetom ne verjamem kajti precej ljudi poznam katerim so pošiljala slike. Šole za masažo nimaš, nimaš pa tudi občutka za sina kajti sama veš kaj se mu dogaja. Sva iz istega kraja in ne draga Kate vedno pa si delala za Ukraince in nehaj nabijat. Si vedno lovila mlajše in kar je huje vedno si uničevala

  • Ulrich Schaffer 09:05 13.maj 2022.

    Kate nehaj, moža si pustila ker ti ni bil všeč in si imela

Sorodne novice