Magazin > VIP
15365 ogledov

Šok v Poroki na prvi pogled: Nina in Domen sta se razšla, zvezo je prekinila ona

poroka na prvi pogled, nina jug, domen Planet TV
Pa tako dobro je kazalo ...

Nina in Domen iz šova Poroka na prvi pogled nista več skupaj. "V šovu je bilo vse fajn. Ko je bilo konec in sva se odločila, da bova še v resničnem življenju poskusila, pa sva se oddaljila. Sva se slišala, vmes sva zbolela ... Nato sva se dobila in je prišla z idejo, da ne čuti tega, kar bi morala, in da želi zaključiti. V tistem trenutku mi ni bilo vseeno, ker sem na podlagi najinih pogovorov mislil, da to pelje kam drugam. En teden sem o tem razmišljal. Mislim, da se je prav odločila," je za mizo povedal Domen, Nina pa je v zaupnem pogovoru Hajdi zaupala, da se na dolgi rok ni videla v njegovem objemu. "Morda je bila ravno v tem težava, da je bilo na začetku veliko strasti, gorelo je, nato pa je ogenj začel usihati. Res sem poskusila, a ne morem iti čez sebe. Nekaj mi je govorilo, da to ni to. Ko sem se vprašala, ali se z njim vidim čez nekaj let, sem si v sekundi odgovorila z ne," je bila iskrena. Dodala je tudi, da sta si zelo različna in da je Domen neprilagodljiv. "Da se moram vsak vikend odpovedovati vsem svojim stvarem, da sem z njim. Nočem vsakič izbirati med nečim, kar mi je všeč, in Domnom." 

Nina je še povedala, da je Domen konec sprva sprejel zelo burno in da jo je njegov odziv šokiral. Bala se je, da jo bo med to večerjo provociral, a Domen je spoznal, da je imela Nina prav. "Vem, da bi imel čez nekaj časa težave," je povedal.

Oba sta zvezo že prebolela. Nina pravi, da do Domna čuti le še prijateljstvo in da svoje odločitve, da konča zvezo, ne obžaluje. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.