Magazin > VIP
18764 ogledov

Katja Šivec: "Ponosna sem nase, da sem zbrala toliko poguma"

Katja Šivec osebni arhiv
Čeprav je bila v eksperimentu kratek čas, je pustila velik pečat.

Za mnoge je bila Katja Šivec, ki je vstopila v šov Poroka na prvi pogled, najljubša nevesta. Tudi prvi vtis njene poroke z Aleksandrom je deloval popolno. A hitro sta ugotovila, da sta si preveč različna, Katja je odločno sklenila, da eksperiment predčasno zapusti. Spakirala je in poslovila na medenih tednih.

Preverili smo, kako se ima Katja danes in kaj je novega v njenem življenju.

Katja, kaj se trenutno dogaja v vašem življenju? Je kaj novega, zanimivega?

"Moje življenje lepo in mirno teče dalje. Zadnjih par mesecev je bilo zelo delovnih in komaj čakam, da si bom lahko vzela kakšen težko pričakovan teden dopusta. Z mislimi sem že na morju, proti koncu poletja pa planiram še zanimivo potovanje."

Ste še vedno samski?

"Lahko vam zaupam, da sem še vedno samska. Srečno samska. Verjamem pa, da se mi bo tudi ljubezen zgodila ob pravem času."

Kako danes gledate na udeležbo v šovu Poroka na prvi pogled? Bi se ponovno prijavili?

"Na udeležbo v oddaji je zanimivo pogledati z razdalje. Moram reči, da sem ponosna nase, da sem zbrala toliko poguma za ta korak in sem hvaležna za celotno dogodivščino. Še enkrat se ne bi odločila za sodelovanje, enkrat se mi zdi dovolj in prepuščam mesto drugim, ki si želijo te izkušnje. Vsakemu, ki se spogleduje z idejo, da bi vstopil v oddajo, bi rekla, naj se odloči, ker ti takšna izkušnja res lahko lepo oplemeniti življenje."

katja aleksandar | Avtor: Planet TV Planet TV

Kakšno lekcijo ste odnesli iz eksperimenta?

"Sama sem se veliko naučila in spoznala vrsto zelo prijetnih in zanimivih ljudi. Lahko rečem, da ničesar ne obžalujem. Iz eksperimenta sem odnesla predvsem samopotrditev, da se znam v kritičnih situacijah zrelo, modro in trdno odločati. Mi je pa tudi sama prepoznavnost prinesla nove priložnosti in nove vezi."

Vas ljudje na cesti še vedno prepoznajo, ogovarjajo?

"Zanimivo je, da me kljub temu, da sem bila v oddaji kratek čas, veliko ljudi prepoznava. Z veseljem z vsemi podelim svojo izkušnjo, saj večino ta zelo zanima in se pogosto zgodi, da pristopi kdo do mene in me kaj povpraša. Na splošno lahko rečem, da mi je udeležba v oddaji posredno prinesla same dobre izkušnje in lepa doživetja."

Komentarjev 1
  • ivo5 11:22 30.maj 2022.

    Včasih nismo na velik zvon obešali, da imamo hrbtenico. Danes si novodobni in nadenejo frazo ''ponosen(a) se nase. Bruh pa taka samohvala...