Magazin > VIP
10086 ogledov

Andraž o obtožbah: Ne vem, kako se lahko ženska spusti na tak nivo

poroka na prvi pogled, andraž Planet TV
Kate trdi, da ji Andraž dolguje denar.

Šov Poroka na prvi pogled se je končal. Kot je znano, sta skupaj ostala le Anže in Hajdi.

Na zadnji večerji parov smo izvedeli, kaj se je zgodilo, je pa na njej manjkala Kate, ki je med šovom dvignila veliko prahu, saj si je dopisovala z Anžetom in Andražem. Andraž je za mizo razkril, da z njo ni več v stikih, je bil pa nekaj časa njen fitnes trener. "Nisva prišla skupaj in sva sodelovanje zaključila. Je bila pa kar pridna in vztrajna," je povedal. V pogovoru z Anžetom, ki mu je naravnost povedal, da ne verjame, da se med njim in Kate ni zgodilo nič, je bil malo bolj zgovoren. "V nobenem trenutku nisem čutil več kot neko prijateljstvo. Mislim, da z njene stvari je bilo čutiti nekaj več, z moje strani pa ne. Moram pa priznati, da sva se lupčakala. To je bilo vse," je razkril in dodal, da sta se družila in da je bil nekajkrat pri njej na masaži. "Meni osebno ni bilo všeč, da sva bila toliko časa skupaj," je še izjavil in Kate označil za posesivno.

Kate nam je zaupala, da je do poljuba prišlo na zabavi med snemanjem šova. "Le en poljub. Takoj sem dojela, kakšen je Andraž," je povedala za Žurnal24 in dodala, da je Andražu, še preden sta začela skupaj trenirati, jasno povedala, da bo njun odnos striktno profesionalen. "Jaz se želim ukvarjati z manekenstvom in hočem shujšati, on je potreboval izkušnje s treniranjem drugih, saj ima licenco za trenerja," nam je Kate opisala odnos. Pravi tudi, da je ona prekinila treninge, ker je Andražu posodila denar, kdaj tudi avto, a ji denarja ni vrnil.

"To, kar trdi Kate, niti malo ne drži. Ne vem, kako se lahko ženska spusti na tako nizek nivo in govori laži. Očitno na ta način išče pozornost, ki je prej ni dobila. Res je, da sem bil njen trener, vendar sem sodelovanje prekinil jaz, ker se nisem želel več družiti z njo. Dolžan pa ji nisem čisto nič," je Andraž povedal za naš medij.

Kate sicer tudi trdi, da je Andraž namigoval na seks, a ga je zavrnila. Več o tem TUKAJ

Komentarjev 1
  • Ulrich Schaffer 17:09 10.junij 2022.

    Ne verjamem kajti Kete je bila vedno brez denarja in se je velikokrat tudi sposodila od nas kot strank, je pa res, da če jd opazila da je denar bi z veseljem odvrgla vse... Veliko nas prav zaradi tega ni ...prikaži več več šlo k njej, kajti tudi kot maserka je slaba...