Magazin > VIP
12268 ogledov

Poroka na prvi pogled: Andraž naj bi si želel spolnih odnosov s Kate

poroka na prvi pogled, sandi, kate balon Planet TV
Takšni sta obe plati zgodbe.

Kate Andraž | Avtor: osebni arhiv osebni arhiv
V predzadnji epizodi šova Poroka na prvi pogled je Andraž svojemu prijatelju Anžetu zaupal da sta se s Kate poljubljala. Ko ga je vprašal, če sta tudi seksala, pa je Andraž zanikal. Dejal je, da do Kate ni čutil ničesar in da se niti ni želel družiti z njo.

Ko smo se o tem pogovarjali s Kate, je vse zanikala. "Ne, ni res. Jaz sem njemu tisočkrat povedala, da nočem imeti z njim nič, da si želim le, da je moj osebni trener, ker sem imela pred seboj edini cilj – shujšati in biti fotomodel," je pojasnila za Žurnal24 in dodala še: "Sedaj razmišljam, mogoče ga je pa moja zavrnitev užalila."

Kot še pravi Kate sta se poljubljala, to naj bi se zgodilo med snemanjem šova pri Anžetu in Hajdi, kamor sta na skrivaj prišla. Dodala je, da je Andraž namigoval na spolne odnose, a ga je zavrnila: "Sem rekla, da ne morem, ker imam menstruacijo!"

Andraž šokiran nad besedami Kate

Ker ima zgodba vedno dve plati smo vprašali še Andraža, ali si je res želel imeti spolne odnose s Kate, a ga je ta zavrnila.

"Glede opisane situacije v povezavi s Kate sem ostal brez besed. Večino stvari, ki jih je povedala Kate niti malo ne drži! Enostavno nimam pravega komentarja na te laži. A vseeno...," je dejal, nato pa razkril še: "To, da smo se s Kate dobili pri Hajdi in Anžetu sicer drži, vendar pa niti približno nisem želel imeti z njo kaj več. Vse v povezavi z njo je bilo enostransko, ona je silila vame in me poljubila. Sploh ne vem, kako lahko ženska po vsem tem širi ne-resnico. Da o spolnem odnosu sploh ne govorimo. Niti približno si nisem želel kaj takega, Kate je silila vame in sem jo zavrnil. Povsem sem šokiran. Očitno je tako najlažje najti pozornost."

poroka na prvi pogled, Anže, Andraž Uhan | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 4
  • Avatar PomisliNaSonce
    PomisliNaSonce 05:27 02.junij 2022.

    Spet ta ukrajinka. Totalno brez karakterja, predvsem pa inteligenci. En stavek ne zna normalno povedat. Kdo bi si sploh želel tako žensko!

  • Ulrich Schaffer 13:34 01.junij 2022.

    Ha ha ha to da bi bilo potrebno Kate nagovarja, naj ona govori in piše komu drugemu. Poznam pa par ljudi kateri si jo na masaži zavrnili z njeno uslugo dodatno. Pri vseh teh stvareh se mi smili samo njen ...prikaži več sin in bivši mož. Še to pišete kakšen uspeh ima, zakaj pa se potem od strank sposoja? Slike pa kako je suha so od par let nazaj in ne bluzite...

  • 4krogci 08:10 01.junij 2022.

    Hahaha keri problemi hahaha Odpri Salomonov oglasnik oz. določene portale na spletu s to vsebino in hitro najdes njene slike in telefonsko, poklices za termin se zmenis odstejes par ficnkov in stvar resena!

Sorodne novice