Magazin > VIP
15066 ogledov

Poroka na prvi pogled: Sanela razkrila, kako jo je Andraž prizadel

poroka na prvi pogled, andraž, sanela Planet TV
Iskreno je spregovorila o tem, kakšen je bil do nje Andraž.

Ko sta se Sanela in Andraž na poroki prvič zagledala, se je zdelo, da bomo priča lepi zvezi. A ni bilo tako. Če se spomnite, je Andraževa prijateljica takoj, ko je Sanelo spoznala, iskreno povedala, da ona ni njegov tip ženske.

Da je temu res tako, se je pokazalo že na medenih tednih, ko je Andraž po nekaj prvih skupnih trenutkih ugotovil, da se je odločil za napačen pristop do svoje žene. Gledalci smo presenečeno ugotovili, da se je ohladil čez noč, po objemih in poljubih je pred kamero zakorakal veliko bolj resen in zadržan ženin.

Kaj se je na medenih tednih dogajalo?

"Z Andražem je v prvih treh dneh na medenih tednih bilo z mojega stališča vse super. Nato se je začel odmikati in pri pogovoru sem ga s tem soočila, nakar je izrazil željo, da začneva iz nule, kar sem sprejela. Isti dan popoldne sva šla skupaj na kosilo, kjer sem, glede na novo situacijo, izrazila željo po lastni postelji ali sobi. Takrat je izpostavil, da sem diva, ker si želim svojo posteljo ali sobo, da se imam za ne vem kaj, da me ne more več gledati, in da mu grem na živce. Ostala sem mirna in čim bolj razumska, rezultat pa je bil, da  je vstal od mize in odšel," je za zurnal24.si pojasnila Sanela, dodala pa tudi, da je bil ta njegov izpad zanjo veliko presenečenje in šok, zato je naslednjo noč preživela sama.  "Prav tako sem naredila veliko korakov nazaj, saj sem bila prizadeta in sem potrebovala čas, da se zacelim. Naslednji dan sva se sicer pogovorila in začela sva na novo, z grenkim priokusom ampak velikim zaupanjem do eksperimenta in strokovnjakov," je še pojasnila.

Kakšna pa je Andraževa plat zgodbe?

"Zaenkrat ne želim pojasnjevati situacije, ker imam še pogodbo in ne morem povedati, kar bi rad," nam je na kratko pojasnil, zato boste njegovo plat zgodbe izvedeli nekoliko kasneje.

sanela, poroka na prvi pogled, andraž | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 3
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:21 03.junij 2022.

    A ni te oddaje že konec? Kdo so tej ludje razen medijske muhe enodnevnice?

  • 4krogci 06:36 03.junij 2022.

    Aj Sanela ne nakladaj! Se maš za neko oh in sploh pametno, svetovljanko,... pa se se obnasat neznas oz. če bi bila res taka kot se opisujes, potem se nebi prjavla v resnicnostni šov! Kkr kol obrnemo sta z Andrazem ...prikaži več ista...oba sta v sov prsla z namenom samopromocije, sam da on je to sposobn priznat, ti se pa skrivas za nekimi kitajskimi izreki......človek t epovabi na vecerjo ti pa popas izreke v kitajscini...alo decva odrasti!