Magazin > VIP
2633 ogledov

Na cesti 30 mamic: Naši voditeljici začeli pravo malo revolucijo

Eva Kljun Instagram
Eva in Anja sta dokaz, koliko dobrega lahko narediš, če se organiziraš in povežeš ...

Naša komičarka Eva Kljun, ki je bolj znana kot nekoč priljubljeni radijski lik Marija Zmosta in televizijska Gospa Kljun, ki je nastopala v oddaji Kaj dogaja na TV Slovenija, je že med svojim prvim porodniškim dopustom leta 2019 začela pravo gibanje. Ker priznava, da je obdobje z dojenčkom lahko tudi zelo osamljeno, je takrat organizirala skupinsko vozičkanje. Na drugem porodniškem dopustu pa sta s prijateljico in radijsko voditeljico, Anjo Susko, začeli pravo malo revolucijo. 

"Ko sem bila na prvi porodniški, so bile vse moje prijateljice v službi, imele so drug ritem in tako sem na Instagramu objavila, če se še katera mlada mamica želi malo podružiti. Tokrat pa sva z Anjo pomislili, da morda marsikatera mamica nima družbe med porodniškim dopustom in ponovno organizirali skupinsko vozičkanje. Da se mamice malo podružimo, pogovorimo in tudi podpremo," je zaupala Eva, z Anjo pa se jima je tokrat pridružilo kar 30 mladih mamic, ki jih je lokalna proizvodnja posladkala s sladoledom, dekleti pa sta vozičkaricam s pomočjo sponzorja pripravili tudi male pakete presenečenj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Ostrokljun (@ostrokljun)

"Ker nas je bilo toliko, so ljudje mislili, da protestiramo (smeh), veliko pa jih je pisalo, če se lahko pridružijo tudi brez otrok. In seveda, bomo organizirali tudi taka srečanja, jaz sem čisto za to, da mamice preživimo tudi nekaj časa zase. Sama veliko boljše funkcioniram, če poleg materinstva počnem še kaj drugega, kar me sprosti, da sem potem tudi boljša mama," še dodaja Eva, ki je Instagram osvojila s svojo tedensko rubriko Skrivnosti, danes ji sledi že 12 tisoč ljudi. Vsak ponedeljek ji namreč sledilci anonimno zaupajo svoje skrivnosti, ki jih nato na Instagramu deli in zabavno interpretira. Pravi, da ji vsak teden skrivnosti zaupa kar okoli 100 ljudi, a žal ne more deliti vseh, saj ima ob ponedeljkih tudi študijska predavanja. 

Eva in Anja bosta brezplačna vozičkanje po različnih slovenskih krajih organizirali enkrat mesečno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Ostrokljun (@ostrokljun)

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice