Magazin > VIP
24471 ogledov

Poroka na prvi pogled: Sta bila Andraž in Hajdi zaljubljena?

Hajdi Anže Andraž osebni arhiv
To je prišlo na dan …

Prva sezona slovenske različice šova Poroka na prvi pogled je zaključena. Na dan pa sedaj prihajajo majhne in zanimive skrivnosti. Kot je za Žurnal24 dejala Kate, naj bi si bila sprva všeč Andraž in Hajdi.

"Hajdi je bila tista, ki je mene dodala v pogovorno skupino, kjer so že bili Hajdi, Andraž in Anže. Ker sem imela avto, mi je napisala Andražev naslov in mi rekla, naj ga pripeljem," je Kate razkrila ozadje skrivnega zmenka, ki sta ga imela z Andražem že kmalu na začetku snemanja. Na skrivaj sta odšla do stanovanja Hajdi in Anžeta, tam se je zgodil tudi njun poljub.

Znano je, da sta bila Anže in Andraž prijatelja že pred začetkom snemanja šova, Kate pa je sedaj razkrila, da naj bi se prva simpatija zgodila med Andražem in Hajdi.

"Vem, da ji je Andraž bil bolj všeč kot Anže, tudi Andražu je bila Hajdi všeč. Ves čas sta bila v stiku in sta se pogovarjala. To mi je povedal Andraž sam. Sklepam, da je zato takrat potem Anže osvajal mene," je pojasnila Kate.

poroka na prvi pogled, Kate Balon Vesolje jo je uslišalo Magazin Poroka na prvi pogled: Na zadnji večerji ni bilo Kate, to je razlog!

Andraž in Hajdi sta zanikala vse

"Hajdi se mi zdi karakterno super oseba, prav tako vizualno. To, da sva si s Hajdi pisala, ne drži! Vsak pogovor z njo je bil hkrati tudi z Anžetom, saj sem že od samega začetka spoštoval in podpiral njun odnos. Zato nisem niti približno razmišljal o Hajdi, saj je Anže moj dober prijatelj že od prej. Ne vem od kje so prišle take ideje, v eksperimentu so nas združili strokovnjaki in ne mi sami. Tako da vprašajte strokovnjake, zakaj je temu tako.," nam je pojasnil Andraž.

Vprašali smo tudi Hajdi, ki je zanikala, da bi ji bil Andraž bolj všeč. Razložila je tudi, da se ni pogovarjala z Andražem, ampak da je bila vključena v pogovor med njim in Anžetom. "Andraž mi je zelo v redu fant, ampak, kot prijatelj. Smo se pa takoj ujeli vsi trije, jaz, Anže in Andraž in postali prijatelji," je pojasnila.

 | Avtor: osebni arhiv osebni arhiv

 

Komentarjev 5
  • Ender3 00:00 03.junij 2022.

    Lahko pišete še kaj, bolj bizarnega. Lepo vas prosim, malo več medijske kulture in spoštovanja do svojih bralcev.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:15 02.junij 2022.

    Naši rtealiti šovi so itak vsi zrežirani do neke mere. Pri poroki na prvi pogled pa kaj dosti ni bilo za parčkati, ker ni bilo kaj dosti zanimanja za oddajo.

  • 4krogci 09:36 02.junij 2022.

    Kate in njena samopromocija 😖 tipicna ikrajinka pac! Za dnar vse!! Bogi njen otrok!