Magazin > VIP
2639 ogledov

Žan Papič : "Nihče ni mogel zadrževati smeha"

Žan Papič Planet TV
Priljubljeni komik vodi novo zabavno oddajo Družinski dvoboj.

Družinski dvoboj je nov šov na Planet TV. V družinskem kvizu se za 5 tisoč evrov vsakič spopadeta dve družini. V prvih oddajah smo videli znane obraze. 

"To je najbolj zabavna oddaja, ki sem jo kadarkoli vodi. Videli boste, da bo res zanimivo in polno smeha, prav vsi smo se smejali in odlično zabavali," je za Žurnal24 razkril voditelj Žan Papič in pojasnil, da šov razkriva, kaj je Slovenija. Na vprašanja odgovarja sto Slovencev, malokdo pa ima enako mnenje. "Videli boste, da so odgovori teh ljudi zares zelo zanimivi, zabavni. Nismo se mogli zadrževati, vsi smo se smejali, od družin do mene, gledalcev in snemalcev," je še razkril Papič.

Zanimiv pa bo tudi njegov stil oblačenja, voditelj je oblečen v izstopajoča oblačila. "To mi je bilo res noro dobro, ti odbiti odtenki ponazarjajo mojo notranjo dušo in sem bil res vesel, da bom lahko nosil takšna pisana oblačila. Pa še dober izgovor imam za vse tiste, ki jim je čudno, ko jim rečem, da moram pač zaradi koncepta oddaje imeti takšna oblačila," nam je še povedal voditelj, ki pravi, da je zasebno zelo drugačen. "Sem precej konzervativen!"

Družinski dvoboj | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.