Magazin > VIP
54241 ogledov

Zvezda POP TV v solzah

Sara Bajec facebook
"Duša me boli," je povedala.

Sara Bajec se je na resničnostni šov Kmetija prijavila, ker si želi odmika od ponorelega sveta. Pravi, da je življenje igra in da ga treba raziskovati in se igrati. Sara se rada loti novih izzivov, od gospodinjskih opravil pa ji gre najbolj od rok kuhanje. Je odprta in vedoželjna, še trdi.

V zasebnem življenju je strastna zagovornica ohranjanja čistega okolja in se bori proti podiranju dreves. Pravi, da so čudovita bitja, za katera se strastno zavzema. Tako je Sara objavila posnetek, v katerem joče, saj "je šlo mama drevo". Posnetek in njene objave na temo dreves si lahko ogledate spodaj.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Zvono 23:38 10.september 2023.

    Pa kaj je temu ponorelemu svetu? Vsi bi samo sekali drevesa, vsepovprek se opaža ta trend. Kaj res večini ni več prav nič mar za naravo? Drevesa okrog nas potrebujemo za svež zrak, za zmanjšanje poletne vročine, za prijetno senčko,.. ...prikaži več ne pa samo beton in asfalt.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 16:05 10.september 2023.

    Verjetno se tile POP TVvejevski promotorji sploh ne zavedajo, da s tovrstnimi promocijami le znižujejo prag kvalitete svoje produkcije in nič drugega! Po domače povedano, na veliko serejo v svojo skledo!

  • dare326 15:48 10.september 2023.

    Vsi, ki jim je kakor koli mar za življenje v mestih bi morali vedeti, da je tam, kjer je veliko zelenja, dreves med bloki, manj mladinskega kriminala. Ljudje se nezavedno počutijo bolj varne med drevjem