Magazin > Film & Glasba & TV
7610 ogledov

Kadrovske spremembe tudi na Planet TV

Planet TV Anže Petkovšek Sedež Planet TV v Stegnah
Okrepili voditeljsko ekipo.

Če TV Slovenija voditeljska imena zapuščajo, Planet TV svoje ekipe krepi. Ta konec tedna se je njihovi osrednji informativni oddaji Planet 18 kot voditelj in urednik pridružil njihov dolgoletni novinar Denis Malačič.

"Sama sreča. Vikend se je odvil prehitro in zagotovo še nisem dojel, v kako velike čevlje sem stopil. Pa vendar, ne glede na nekaj treme, sem mnenja, da sem lahko po prvem vikendu urednikovanja in vodenja naše informativne oddaje Planet 18 pomirjen in zadovoljen. Predvsem pa sem hvaležen, da me je v njem obkrožala ekipa predanih in marljivih sodelavcev, ki so me v novih vlogah izjemno lepo sprejeli in mi stali ob strani z najboljšo podporo, ki bi je lahko bil deležen," je Denis zapisal na Facebooku, zahvalil pa se je tudi šefu in sodelavcem: "Hvala tudi glavnemu uredniku Mirku Mayerju za zaupanje & priložnost napredovanja, urednikom, ki so verjeli vame, vsem sodelavcem za vso podporo, v prvi vrsti pa hvala tudi obema voditeljema Planeta 18, Katarini in Miranu, da sta me tako lepo sprejela medse. Hvala, pa tudi vam, spoštovani domači, prijatelji, podporniki, gledalci in vsi ostali, ki me spremljate na moji poti in mi stojite ob strani."

Denis pa se je ob veliki karierni prelomnici spomnil tudi osebnih dosežkov, pred petimi leti se je namreč boril z rakom, konec tedna pa so se mu izpolnile sanje: "Ob vsej prekrasni podpori, ki sem je deležen, pa sem ponosen tudi na to, da sem se po petih letih odkar sem bil te dni priklopljen na cevke s kemoterapijami, ravno v času #Movembra in brk, (meseca, v katerem ozaveščamo o zdravju moških, moji brki pa tudi simbolično spominjajo na to, kje sem bil na današnji dan pred petimi leti), lahko prvič usedel na voditeljski stol in voščil dober večer gledalcem. Sanje se lahko uresničijo in vse, kar se je zgodilo v tem vikendu, dokazuje prav to. P. S. nekateri imajo strice v ozadju, moja pa je bila kar teta. Anja, ta vikend brez tebe vsekakor ne bi bil niti najmanj enak."

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 09:07 21.november 2023.

    Kdo je lastnik planeta,sam vprašam

Sorodne novice