Magazin > VIP
5996 ogledov

Večerja za 5: Je to pravično do tekmovalcev?

dvojčka lukan joonglaa
Je to pravično, v Planetovem šovu vsi tekmujejo sami, znana Slovenca pa očitno skupaj ...

Ta teden sta se na Planet TV začeli novi sezoni priljubljenih resničnostnih šovov, to sta Poroka na prvi pogled in Večerja za 5. Slednji je kuharski šov, v katerem vsak teden tekmuje pet amaterskih kuharjev, ki za sotekmovalce pripravijo večerjo. Prvi teden tekmovalci prihajajo iz Gorenjske, med njimi tudi dva, ki sta poznana mlajšim uporabnikom Youtuba in Tik Toka. To sta dvojčka Lukan, najbolj znana dvojčka pri nas, ki se ukvarjata z ustvarjanjem video vsebin. 

Domen in Aljaž, pa bosta svojim sotekmovalcem že danes pripravila presenečenje, ki ga zagotovo ne pričakujejo, na vrsto za kuhanje večerje pa prideta v petek. Gledalci se sprašujejo, ali bosta večerjo pripravljala skupaj, kar se ne zdi pošteno do njunih sotekmovalcev, ki večerjo pripravljajo sami. 

V prvi oddaji je sicer kuhala legendarna Tonka Zadnikar iz Tonkine koče na Vršiču. Tonka kljub temu da ima 77 let, namerava preteči še svoj 35. maraton. Tonkine jedi pa so imele tudi zelo zanimiva imena. Pripravila je krvave oči, bodečo juho in zvite prašičke, jed, ki združuje lokalne sestavine in starodavne recepte v sodobni preobleki. Večer je zaključila z nostalgijo, sladico, pripravljeno po 35 let starih receptih za štruklje, ki predstavljajo pravo kulinarično dediščino. Tonka je od sotekmovalcev prejela skupno oceno 34 točk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice