Magazin > VIP
8117 ogledov

Take resničnostne zvezdnice pa še nismo imeli, že njeno ime je nekaj posebnega!

Večerja za 5 Planet TV
Spoznajte Savitri Sarič ...

Ta teden v kuharskem šovu na Planet TV sodeluje tudi 35 let stara Savitri Sarič iz Golnika. Njen oče je arheolog, mama astrologinja, ona pa opravlja kar štiri različne službe. Je osebna asistentka, igralka, dela pa tudi v Prešernovem gledališču in meša koktejle. Blizu ji je mistika in kvantna fizika, rada potuje, v prostem času pa je zbirateljica rastlin. A očitno ji vso čarobno znanje ni pomagalo, da bi ugotovila, kako sta se njena sotkemovalca dvojčka Lukan tekom tedna menjala. Je pa ugotovila, da je Domen nekam drugačen, bolj tih ...  Več o tem TUKAJ

Posebna je bila tudi njena večerja, ki jo je na televiziji pripravila sinoči. Svojim sotekmovalcem je postregla kar s predigro, kulinarično seveda, to so bili ajdovi krapi. Za glavno jed je postregla Firi, miri, piri, šlo je za krožnik s pečenico, piro in gobicami. Za sladico pa je sama naredila cimetov sladoled in ga postregla s pečenim jabolkom in krhkimi flancati. Od sotekmovalcev je za večerjo dobila 37 točk in se povzpela na vrh lestvice v boju za glavno nagrado, tisoč evrov. 

Večerja za 5 | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice