Slovenija
2896 ogledov

Na čelo Planet TV naj bi prišel Urbanija

Uroš Urbanija Saša Despot
Po odhodu z RTV Slovenija naj bi Uroš Urbanija presedlal na Planet TV:

Z decembrom naj bi prišlo do menjave na čelu Planet TV, poroča Delo. Nekdanji direktor urada za komuniciranje Janševe vlade in nekdanji direktor TV Slovenija, naj bi zasedel mesto odgovornega urednika na Planet TV. 

Za Delo je Urbanija povedal, da govoric ne komentira. Več podrobnosti naj bi bilo znanih konec meseca. 

Dosedanji odgovorni urednik Mirko Mayer naj bi se že poslovil od ekipe. Po naših informacijah odhaja na RTV Slovenija. 

Planet TV je v lasti madžarske družbe TV2 Adria, ki je televizijo za pet milijonov evrov pred tremi leti odkupila od Telekoma. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • Plavi-mil 08:37 29.november 2023.

    Samo malo. da se lastnik POP-kanalizacije zbudi in ugotovi, kako ta vlada ne mara kapitala, potem bo tudi on zamenjal direktorja.

  • Ender3 17:15 28.november 2023.

    Je bil objavljen razpis? Kar čez noč iz enega medijska stolčka na drugega. Ne da smrdi, celo zaudarja stanje v domači medijski krajini..Razen redkih izjem vsi orkestrirano vodijo antivladno gonjo. Ne, da se ukvarjajo s poročanjem STA sami vodijo analize, ...prikaži več, najemajo in plačujejo javno mnenjske ankete. Ne namerno, zlonamerno je delo tistih, ki stojijo v ozadju..Zanimivo pa, to kar od njih pričakujejo državljani pa, ne poročajo. Cenzura in pristranskost MSM postajajo stalnica.

  • leonardo 16:39 28.november 2023.

    No še en medij bo šel v maloro. Saj jih je itak preveč, ki pišejo same laži. Pravzaprav moraš pregledati kar nekaj novic in vzeti polovico za res, polovico za šalo ker današnji novinarji delajo po direktivah (zelo redki pišejo resnico, žal).