Slovenija
22268 ogledov

Šok za gledalce: teh programov čez noč ne morejo več spremljati

daljinec Žurnal24 main
Brez dogovora med T2 in Planet TV-jem.

Nekateri gledalci ponudnika televizijskih storitev T-2 so v šoku. Programov, ki so jih bili vajeni gledali vrsto let, zdaj čez noč ne bodo mogli več. "Obveščamo vas, da z današnjim dnem naši trije kanali: Planet TV, Planet 2 in Planet Eva ne bodo več vidni na omrežju T-2. Trudimo se doseči nov dogovor, da bi naročniki T-2 še naprej lahko spremljali naš program," so pri Planet TV zapisali v obvestilu na Facebooku.

Z novinarskimi vprašanji smo se nemudoma obrnili tudi na T-2, kjer so za nas odgovorili, da omenjena informacija, ki jo je v javnost poslal Planet TV drži. "Naši naročniki od danes naprej ne morejo več spremljati omenjenih programov. Razlog za to je, da je Planet TV z novo pogodbo zahteval občutno višjo ceno za predvajanje svojih programov," so zapisali v odgovoru za našo spletno stran. 

"Njihove zahteve so za T-2 nesprejemljive, saj bi pomenile podražitve naših obstoječih T-2 televizijskih paketov. Z višjimi mesečnimi položnicami bi naše uporabnike še bolj obremenili, kar je v času draginje povsem nedopustno," so še dodali. 

Kot nam je še uspelo izvedeti, se bodo pogajanja sicer še nadaljevala. "Koliko časa bo omenjena situacija trajala, v tem trenutku ne znamo napovedati," so nam še dejali v T-2. "V družbi T-2 si bomo kot uveljavljen operater še naprej prizadevali, da bi sodelovanje s Planet TV obnovili in ohranili tudi v prihodnje," pa so vsaj nekoliko pomirili danes močno razočarane uporabnike. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 31
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 09:27 04.januar 2024.

    Veste kaj je žalostno, da operaterju plačujemo, ta pa nam določi programe (300) na katerih predvajajo že 10 let ene in iste nadaljevanke, filme nizko produktivno stranje...vmes pa za 2/3 časa reklame, napovedniki, reklame, napovedniki, režejo film vsakih 15 min ...prikaži več in vsiljujejo raklame za 10 min. Torej TV sploh ni za gledat več. Se bo treba individualno na satelit priklopit je rekel Musk.

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 06:36 04.januar 2024.

    Jest sem šokiran!!!

  • a3479c8857678e87df3c796b6335aa01be0c1022 23:01 03.januar 2024.

    Big deal. Itak tega noben ne gleda.