Slovenija
4065 ogledov

Odlična novica za vse naročnike T-2

Televizija (TV)
Dosegli so dogovor z medijsko hišo Planet TV.

Naročniki ponudnika televizijskih storitev T-2 so bili pred časom neprijetno presenečeni, ko so opazili, da programov, ki so jih bili vajeni gledali vrsto let, kar naenkrat ni bilo več v programski shemi. Planet TV, Planet 2 in Planet Eva pa se zdaj znova vračajo.

"Obveščamo vas, da smo pogajanja z medijsko hišo Planet TV uspešno zaključili in dosegli dogovor o nadaljnji distribuciji njihovih programov. Programi Planet TV, Planet TV 2 in Planet Eva so znova vključeni v T-2 TV programsko shemo (po potrebi izklopite in nazaj vklopite TV vmesnik). Za nevšečnosti se vam iskreno opravičujemo," so sporočili.

Razlog, da so jih izključili iz programske sheme, so bile njihove zahteve, so takrat pojasnili na T-2. "Njihove zahteve so za T-2 nesprejemljive, saj bi pomenile podražitve naših obstoječih T-2 televizijskih paketov. Z višjimi mesečnimi položnicami bi naše uporabnike še bolj obremenili, kar je v času draginje povsem nedopustno," so še dodali. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 13
  • munja 08:20 09.januar 2024.

    Me ne zanima ta vesela novica, ker tega sploh ne gledam.

  • Luksi 23:28 08.januar 2024.

    Operaterje bi morala pogodba zavezati ravno tako, kot potrošnike, ne pa, da naročiš neko shemo, ki jo nato lahko po mili volji spreminjajo...

  • hudini 23:11 08.januar 2024.

    So se ustrašli, ker so naročniki začeli odhajati k drugim operaterjem, mislim da so v teh dneh zgubili ogromno naročnikov.