Magazin > VIP
19509 ogledov

Oba prevarana, naša TV zvezdnika zdaj pristala skupaj

ljubezen, par, valentinovo, darilo Profimedia
Po ljubezenskih razočaranjih iščeta srečo v šovu.

V sinočnji oddaje Poroka na prvi pogled se je poročil še zadnji par letošnje sezone, to sta 42 let stara Marjetka in Rudi, ki jih šteje 37. Marjetka je razkrila, da se pretekla zveza ni izšla, saj si želi otroka, bivši partner pa te želje ni imel. Rudi pa je bil v preteklosti že poročen, a se ni izšlo. Strokovnjakinja pa je v šovu omenila, da sta oba doživela prevaro.

Ko je Marjetka stopila pred oltar, je bilo jasno, da sta si z Rudijem všeč. Ob prebiranju zaobljub, pa je Rudi dejal: "Vse to ji lahko dam, samo priložnost si morva dati." Marjetka pa je komentirala: "Zdi se mi prijazen simpatičen fant in prav to sem iskala. Da je že bil poročen, se mi zdi lepo, vidi se, da je resna oseba. Da si res nekoga želi imeti ob sebi in si ustvariti družino kot jaz."

Po poročni noči sta se odpravila na poročno potovanje v Benetke, kjer pa je začetna navdušenost malce splahnela. "Bojim se, da sem v življenju spet srečala nekoga, ki ne ve, kaj bi rad. Meni bodo spet leta šla, kot so mi že šla. Škoda let," je bila po pogovoru ob kozarcu vina zaskrbljena Marjetka, saj si želi moškega, ki bi dajal pobude in ne le sledil nje. Steklo ni niti med romantično večerjo in Rudi že dvomi, ali je res pravi moški za Marjetko, športnik kot si ga želi. 

Poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV

 

Komentarjev 1
  • Ender3 22:17 13.marec 2024.

    Takoj, ko vidite avtorja prispevka ga preskočite in bojkotirate. Ni vredno branja..

Sorodne novice