Magazin > VIP
15088 ogledov

Poroka na 1. pogled: Kako je pogledala, ko ji je priznal to!

Poroka na prvi pogled Planet TV
Slab začetek, konec pa ...

Da nevesta Irena v šovu Poroka na prvi pogled nad svojim televizijskim ženinom sprva ni bila navdušena, ni skrivnost. Še med romantičnim fotografiranjem po poroki ni kazala navdušenja. Najprej je bila šokirana, da je Andrej mlajši od nje, star je namreč 47 let, ona 48, nato pa je takole zavila z očmi, ko je dobila njegov odgovor na vprašanje, ali je bil kdaj poročen in če ima otroke. Andrej ji je namreč povedal, da ni bil poročen in da nima otrok, Irena pa je ob tem zavzdihnila in zavila z očmi. A njena nejevolja ni trajala dolgo. Andrej jo je omehčal, ko ji je povedal, da bi iz prve zveze imel otročka, ki bi bila danes star 26 let, a se žal ni izšlo. 

"Moram reči, da sem potem začutila eno pozitivno energijo in vibracijo od njega. In potem te preseneti rek, da nikoli ne sodi človeka na prvi pogled, ampak ga spoznaj," je po tej izpovedi povedala Irena. Andrej pa obratno, že takoj je priznal, da je srečen in da mu je Irena všeč. Njegova prijateljica je dodala, da v šov ni šel zaradi reklame, ampak zato, ker res verjame, da se bo zaljubil. No, na prvi pogled se zagotovo že je, kot je videti. 

"Sedaj vsekakor vidim, da je Andrej ena pozitivna oseba in vidim, da je bil moj odziv, ko sem ga prvič videla, čisto napačen. Me je pozitivno presenetil," je še povedala Irena. Ženin pa se je izkazal tudi na plesišču in v spontanih pogovorih s svati, Irenine prijateljice so prepričane, da je pravi zanjo. Nevesta se je na zabavi po poroki že povsem sprostila in padel je tudi nežen poljubček na ustnice. 

Komentarjev 5
  • T_rex 19:54 18.marec 2024.

    dons = vse za €€€ + pokvarjeno do konca & naprej do groba 🤦‍♂️

  • Plavi-mil 10:05 12.marec 2024.

    A toke dvoje naj bi se ženilo? Že zdaj se gledata, kot pes in mačka.

  • luccifer 09:27 12.marec 2024.

    Res je dobesedno grda in on tudi.

Sorodne novice