Magazin > VIP
13874 ogledov

Grda ponižanja v Poroki na 1. pogled: "Kako, če imaš pa velik vamp"

poroka na prvi pogled Planet TV
To sploh ni bilo podobno slavnostni večerji, pač pa vulgarnim pogovorom na tržnici.

Na prvi skupni večerji parov šova Poroka na 1. pogled so prišle na dan vse zamere, ki so se med ženini in nevestami kuhale v prvem tednu. Najprej je bil na tapeti Marko, ki je na večerjo prišel brez žene Sare, ta je namreč zbolela. To bi mu sotekmovalci še oprostili, niso pa mogli mimo tega, da ne nosi poročnega prstana. Nato pa se je začelo. Andrej je želel podražiti Rudija in mu pod nos vrgel, da je njegova žena Marjetka višja od njega, a ga je Rudi hitro zabil, da ga to ne moti in povedal: "V postelji se vse pogliha." Medtem pa je Marjetka o Rudiju pred dekleti govorila zelo grdo: "Govori mi, da hodi v fitnes, kako, če imaš pa velik vamp." 

Poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV

Grdo pa je postalo tudi med Olgo in Miho. Ona je povedala, da je njen naslednji korak prava poroka, Miha pa je dodal, da verjetno ne z njim. Ker mu Olga ne posveča pozornosti, je že vrgel puško v koruzo in vztraja pri prijateljstvu. Olga pa mu je na to pred vsemi zabrusila, da zato z vsako živi le štiri leta, ker prehitro obupa. Miha je tudi iskreno povedal, da se ob Olgi počuti osamljenega. Andrej in Irena (na fotografiji spodaj) pa sta odkrito spregovorila o tem, da med njima ni bilo ljubezni na prvi pogled, a da sta si zelo všeč osebnostno. Irena je priznala, da je po prvem vtisu na poroki želela oditi. Andrej pa je fantom o Ireni na samem povedal: "Ne si misliti, da je on meni vizualno uau." 

Poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice