Mike Tyson osmič postal očka

Foto: Žurnal24 Mike Tyson napoveduje gladko zmago Vladimirja Klička. (Foto: Reuters)
Mike Tyson in njegova žena Lakiha sta včeraj postala starša sina, ki sta ga poimenovala Morocco.
Oglej si celoten članek

Nekdanji boksarski šampion Mike Tyson in njegova žena Lakiha Spicer Tyson sta svojega novorojenca poimenovala Morocco Elijah Tyson. Lakiha je sinčka rodila v porodnišnici St. Rose Dominican v Nevadi, oba se počutita dobro. Par ima skupaj že dveletno hčerko Milan.

Novice o Moroccovem rojstvu prihajajo 18 mesecev po tragični smrti Mikove štiriletne hčerke Exodus v grozni nesreči leta 2009. Mike in Lakiha sta se poročila le deset dni zatem. Mike je bil sicer poročen že dvakrat prej, in sicer z igralko Robin Givens in Monico Turner. Iz zakonov ter z bivšimi dekleti pa ima še pet otrok: Rayno, Amirja, Mikeyja, Miguela in D'Mato.

44-letni upokojeni športnik naj bi v svoji boksarski karieri zaslužil preko 300 milijonov dolarjev, čeprav je lani maja trdil, da je ostal brez denarja. "Sem popolnoma obubožan, vendar imam krasno življenje. Imam čudovito ženo, ki me ima rada," je povedal. "Ne zaslužim si ne žene, ki jo imam, ne otrok, ki jih imam. Ampak jih imam in sem zelo hvaležen za to."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.