Magazin > VIP
29 ogledov

Mike Tyson osmič postal očka

Mike Tyson napoveduje gladko zmago Vladimirja Klička. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Mike Tyson in njegova žena Lakiha sta včeraj postala starša sina, ki sta ga poimenovala Morocco.

Nekdanji boksarski šampion Mike Tyson in njegova žena Lakiha Spicer Tyson sta svojega novorojenca poimenovala Morocco Elijah Tyson. Lakiha je sinčka rodila v porodnišnici St. Rose Dominican v Nevadi, oba se počutita dobro. Par ima skupaj že dveletno hčerko Milan.

Novice o Moroccovem rojstvu prihajajo 18 mesecev po tragični smrti Mikove štiriletne hčerke Exodus v grozni nesreči leta 2009. Mike in Lakiha sta se poročila le deset dni zatem. Mike je bil sicer poročen že dvakrat prej, in sicer z igralko Robin Givens in Monico Turner. Iz zakonov ter z bivšimi dekleti pa ima še pet otrok: Rayno, Amirja, Mikeyja, Miguela in D'Mato.

44-letni upokojeni športnik naj bi v svoji boksarski karieri zaslužil preko 300 milijonov dolarjev, čeprav je lani maja trdil, da je ostal brez denarja. "Sem popolnoma obubožan, vendar imam krasno življenje. Imam čudovito ženo, ki me ima rada," je povedal. "Ne zaslužim si ne žene, ki jo imam, ne otrok, ki jih imam. Ampak jih imam in sem zelo hvaležen za to."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.