Milan Gačanovič: "Slovenci nimajo stila"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Takšno mnenje ima modni oblikovalec o stilu Slovencev.
Oglej si celoten članek

"Če bi imeli Slovenci stil, bi bilo odlično … Nimajo ga," je na vprašanje, kakšen stil oblačenja imajo Slovenci, kritično odgovoril modni oblikovalec Milan Gačanovič – Gacho, ki se je zdaj posvetil oblikovanju klobukov. "Nisem kritičen, sem realističen. Povem tako, kot je. Zakaj bi hvalil nekaj, kar mi ni všeč?"

Na vprašanje, kdo od znanih Slovencev ali Slovenk ga s stilom navdušuje, na pikniku Zvezde pod klobuki, svoj prst uperi v novinarko in voditeljico Ulo Furlan: "Ona ima stil. Počakajte, da se razgledam. Potem pa jih ne vidim več. Sicer pa je imela Miša Molk, Ulina mama, vedno odličen stil. Barbara Žnidar, Marjeta Grošelj, potem pa je že konec. In jaz seveda! (smeh)"

Pravi, da je stil prirojen, da je del tradicije, vzgoje in družine: "Ljudje delajo eno veliko napako, ljudje vedno mislijo, da je stil pogojen. Če imaš stil, ga imaš, če pa ne, pa ne. Lahko listaš Vogue in kopiraš, ampak če nimaš stila, je kopija slaba."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 22:34 15. Junij 2017.

    So pa že boljši dedci z brado kot metroseksualčki.

  • 22:33 15. Junij 2017.

    Je kar zadel. Greš po ulici in vidiš kup žensk, ki so oblečene in nafarbane ko poceni prostitutke. Če bi …

  • 17:46 15. Junij 2017.

    A Milan Gačanovič – Gacho vi pa imate stil???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.