Milena Zupančič brez olepševanja o odnosu s pokojnim soprogom

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Priznala, da ni bilo vedno vse rožnato.
Oglej si celoten članek

Naša najbolj znana igralka vseh časov Milena Zupančič je v nedavnem intervjuju z Vesno Milek spregovorila tudi o žalovanju po smrti življenjskega sopotnika in vrhunskega režiserja Dušana Jovanovića, ki je umrl leta 2020. 

"Ni ga več tukaj, ampak izgubila ga pa nisem. Nemogoče. Pomembno je, kako si preživel življenje z enim človekom, ne pa to … Jaz sem pač taka, da mislim, da objokovati, joj pa ga ni več, joj, ne pomaga mi več … To ni zelo pošteno. Pošteno je, da priznaš, da si pravzaprav imel eno veliko srečo, da si ogromno let, midva več kot 40, preživel skupaj s človekom in da je bilo vredno. Ta vrednost pa se ne more izgubiti, to ostaja," je prepričana Milena. 

Foto: mediaspeed milena zupančič, dušan jovanović

"Nisem si hotela vzeti časa za jamranje. Res je bilo zelo napeto takrat. Vaje v Mini Teatru, za vikend vedno hitro v Zagreb na snemanje /.../. Ves ostali čas pa sem hodila k Dušanu, ki je bil takrat že bolnica, dom in tako naprej," je še povedala Milekovi.  V obdobju, ko je Dušanova bolezen začela napredovati, pa je zbolela tudi sama, a o tem nikoli ni želela govoriti, saj s tem nikomur ne pomagaš, ker ima vsak svojo izkušnjo, pravi. "Z bolečino si ti sam, ti jo moraš premagati. Če boš jamral in se smilil sam sebi, bo imela bolezen lažjo pot, da napreduje. Jaz mislim, da je polovica bolezni v glavi, ampak to je moje mnenje. Da bi bila zgled za bolezen, to se mi zdi pa grozno. Ne bi bila, zato sem bila tiho," je pojasnila. 

Prav takšno mnenje pa ima tudi o žalovanju. "So določene stvari, ki jih ni treba zelo na široko razlagati. Ti nosiš to v sebi, tako in drugače. In bolečine, predvsem pa spomine, take in drugačne. Med vsakim parom se dogajajo take in take stvari, tudi pri nama ni bilo vse v rož'cah vedno, ampak večinoma so bile rožice (nasmeh). In zakaj bi sedaj, ko ga na žalost več ni, lagala svetu, joj, kako je bilo to krasno in kako je bilo vse lepo, ne morem več živeti … To bi se mi zdelo poniževalno do njega," je še dodala. Celotnemu intervjuju lahko prisluhnete spodaj. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:31 9. Junij 2022.

    Mileno zupančič poznam osebno. Super ženska, odprtega uma in modernih nazorov. V nobenem zakonu ni vse samo lepo. V umetniških …

  • 09:25 9. Junij 2022.

    Oh, če ne bi bilo alkohola bi bil svet nekaterim lepši ..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.