Miley Cyrus s svojo ljubimko po dobrem mesecu že opravila

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zveze, zaradi katere ji je menda razpadel zakon, že konec.
Oglej si celoten članek

Ameriška zvezdnica Miley Cyrus, ki se je po manj kot letu dni razšla s soprogom, ameriškim igralcem Liamom Hemsworthom, je od avgusta romantično prijateljevala z žensko, Kaitlynn Carter, a je menda konec tudi te romance. Vir je za People povedal, da dekleti nista več v ljubezenski zvezi, a da sta kljub temu ostali v prijateljskih odnosih.

Miley in Liam naj bi se ločila prav zaradi njenega odnosa s Kaitlynn, čeprav sta kot uraden razlog navedla nepremostljive razlike. Zvezdnica je sicer zanikala, da je soproga varala, priznala pa je, da je drugačna kot pred desetletjem, ko sta zvezdnika svojo ljubezensko zgodbo začenjala. Liam pa je ločitev komentiral le z besedami, da nekdanji soprogi ne želi nič drugega, kot le zdravje in srečo. Prav tako se je pred kratkim ločila tudi Kaitlynn, ki je bila v zvezi z Brodyjem Jennerjem, nekdanjim polbratom sester Kardashian. 

Foto: Profimedia Miley Cyrus

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:33 24. September 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.