Miley Cyrus želi spremeniti spol

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Pevka in igralka Miley je povedala, da je odprta do različnih stvari in vedno več je govoric, da naj bi si spremenila tudi spol.
Oglej si celoten članek

V nekem intervjuju je oče Miley Cyrus povedal, da hčerko podpira v vsem, kar se odloči. "Slišal sem, da bom postal oče drugemu sinu. Želim si le, da bi bila moja hčer srečna," je povedal Billy Ray Cyrus. Dodal je, da je to popolnoma njena odločitev in da v intervjujih ne bo razlagal podrobnosti.

Zvezdnica, ki šteje 22 pomladi, je pred nekaj čas razkrila, da jo privlačita oba spola. Trenutno je v zvezi z manekenko Stello Maxwell. "Mislila je, da bom šla v pekel, a me je kasneje sprejela takšno kot sem," je povedala Miley o reakciji svoje mame, ko je izvedela, da je hčerka biseksualka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • Syn
    20:09 28. Junij 2015.

    Jaz sem mislil da je že. :)

  • 18:26 28. Junij 2015.

    yeah that's right, and we cant do notihing about tha !!!<br /><br />so MILAN welcome to the slovenian club :)<br …

  • kokr hoče..njena stvar.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.