Magazin > VIP
78 ogledov

Miley Cyrus želi spremeniti spol

miley cyrus Profimedias
Pevka in igralka Miley je povedala, da je odprta do različnih stvari in vedno več je govoric, da naj bi si spremenila tudi spol.

V nekem intervjuju je oče Miley Cyrus povedal, da hčerko podpira v vsem, kar se odloči. "Slišal sem, da bom postal oče drugemu sinu. Želim si le, da bi bila moja hčer srečna," je povedal Billy Ray Cyrus. Dodal je, da je to popolnoma njena odločitev in da v intervjujih ne bo razlagal podrobnosti.

Zvezdnica, ki šteje 22 pomladi, je pred nekaj čas razkrila, da jo privlačita oba spola. Trenutno je v zvezi z manekenko Stello Maxwell. "Mislila je, da bom šla v pekel, a me je kasneje sprejela takšno kot sem," je povedala Miley o reakciji svoje mame, ko je izvedela, da je hčerka biseksualka.

Komentarjev 3
  • Avatar Syn
    Syn 20:09 28.junij 2015.

    Jaz sem mislil da je že. :)

  • allstarr111 18:26 28.junij 2015.

    yeah that's right, and we cant do notihing about tha !!!so MILAN welcome to the slovenian club :)mogoče lahko celo postane prezident vlade, who the fuck know ? or even predsednik bananistana ? vse je availible ...prikaži več ?ampak ne bo, garant, ker ji bodo wealth svetovalci to odločno zavnili, tako da bejži kok te jebene noge nesejo

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:12 28.junij 2015.

    kokr hoče..njena stvar.