Miley: "Nisem je poljubila"

Foto: Žurnal24
Miley Cyrus naj bi na odru poljubila plesalko, kar je po vsem svetu sprožilo ogorčenje. Lepotica se je na medijska poročila sedaj odzvala.
Oglej si celoten članek

Miley Cyrus je v četrtek nastopila v oddaji "Britain’s Got Talent" (britanski različici oddaje Slovenija ima talent) in predstavila svojo novo pesem  "I Can’t be Tamed" (Ne morete me ukrotiti). Med nastopom naj bi poljubila plesalko, kar je naslednji dan dvignilo veliko prahu.

17-letna Miley za nastali cirkus krivi medije, kar je jasno zapisala na svojem blogu. "Prebolite nastop. Nič se ni zgodilo. Na svetu se dogajajo pomembnejše stvari. /.../ Med nastopom naj bi poljubila dekle. Prisežem, da je nisem. Naravnost smešno je, da se na odru ne moreš pozabavati, ne da bi mediji iz tega naredili neko zgodbo."

Miley pa ne more zanikati, da se na vse pretege poskuša znebiti imidža nedolžne Hannah Montana. Kakor koli že, njenim oboževalcem ni mar, kako se lepotička obnaša, česar se zaveda tudi Miley. "Hvala za vašo podporo. Včasih je to edina stvar, ki mi povrne moči," je še zapisala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.