Magazin > VIP
23 ogledov

Miley: "Nisem je poljubila"

Žurnal24 main
Miley Cyrus naj bi na odru poljubila plesalko, kar je po vsem svetu sprožilo ogorčenje. Lepotica se je na medijska poročila sedaj odzvala.

Miley Cyrus je v četrtek nastopila v oddaji "Britain’s Got Talent" (britanski različici oddaje Slovenija ima talent) in predstavila svojo novo pesem  "I Can’t be Tamed" (Ne morete me ukrotiti). Med nastopom naj bi poljubila plesalko, kar je naslednji dan dvignilo veliko prahu.

17-letna Miley za nastali cirkus krivi medije, kar je jasno zapisala na svojem blogu. "Prebolite nastop. Nič se ni zgodilo. Na svetu se dogajajo pomembnejše stvari. /.../ Med nastopom naj bi poljubila dekle. Prisežem, da je nisem. Naravnost smešno je, da se na odru ne moreš pozabavati, ne da bi mediji iz tega naredili neko zgodbo."

Miley pa ne more zanikati, da se na vse pretege poskuša znebiti imidža nedolžne Hannah Montana. Kakor koli že, njenim oboževalcem ni mar, kako se lepotička obnaša, česar se zaveda tudi Miley. "Hvala za vašo podporo. Včasih je to edina stvar, ki mi povrne moči," je še zapisala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.