Milijonar: Tekmovalec ni vedel prvega vprašanja, nato sledilo presenečenje!

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Bobovnik je imel občutek, da je v studiu odveč …
Oglej si celoten članek

Čeprav se je tekmovalcu kviza Milijonar Tadeju Ojsteršku iz Maribora v prvi oddaji zataknilo že pri prvem vprašanju, je kasneje odprtih ust pustil celo voditelja Slavka Bobovnika. Prvo vprašanje, za katero je izkoristil pomoč ljudstva, se je glasilo: Stari pregovor pravi, da za vsako bolezen A: mam'ca poskrbi, B: sončece posije, C: glav'ca boli ali D: rož'ca raste. 

Foto: Planet TV Milijonar

In če je Tadej v prvi oddaji potreboval kar dve pomoči, pa je v nadaljevanju s svojim znanjem dobesedno navdušil Slavka in občinstvo v studiu. Vsak svoj odgovor je namreč pojasnil tako podrobno, da je Bobovnik dobil občutek, da ga Tadej v studiu sploh ne potrebuje. Tadej je vedel namreč veliko več, kot je imel o odgovorih napisano Slavko. "Ker sem trenutno brezposeln, imam veliko časa za nabiranje novega znanja in raziskovanje po spletu, veliko sem se naučil tudi z gledanjem nekaterih kvizovskih oddaj in igranjem številnih spletnih kvizov znanja, prav tako sem veliko znanja pridobil na vodenih izletih po različnih evropskih zgodovinskih mestih in državah. V mladosti sem prebral veliko knjig, tako strokovnih, poljudnoznanstvenih kot tudi leposlovnih," je povedal.

Na koncu je zaslužil 8 tisoč evrov. Toliko ni zaslužil še nihče!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:16 26. November 2019.

    Avtorju tega zmazka svetujem, da popravi vsaj naslov. Dečko ni vedel prvega vprašanja? Ne pisun, tekmovalec ni poznal prvega ODGOVORA.

  • 09:36 26. November 2019.

    8k€ na kvizu, poleg še socijalka vsak mesec, regersirano vse kar se da za otroke, od vrtca do šole, izletov, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.