Minikrila so prepovedana

Foto: Žurnal24 Na službeni zabavi nikar ne pokažite preveč. (Foto: Shutterstock)
“Na službeni zabavi nikakor ne moremo zgrešiti, če se oblečemo v podobnem slogu, kot so nas sodelavci vajeni,” namigne Tanja Uvera, modna oblikovalka.
Oglej si celoten članek

Napačna sporočila
Večje ko bo odstopanje od našega sloga, na tanjšem ledu bomo stali, doda Uvera. Morda ste v minikrilu videti super, vendar lahko v določenem trenutku pošiljate napačna sporočila. “Zmernost pri izbiri oblačil naj velja tako kot pri izbiri dodatkov,” pravi oblikovalka. Namesto minikrila si za zabavo raje oblecite oprijeto krilo, ki se konča tik nad koleni. Takšna izbira je primerna tudi za močnejše postave, saj optično zoža noge.

Pozabite na izreze
Na službeni zabavi se izrezov, ki razkrivajo preveč, raje izogibajte. “Za druge divje zabave je na voljo še ves december, za službeno zabavo pa raje oblecite kaj bolj umirjenega,” svetuje Uverova. Zmerni izrez bo odražal vašo profesionalnost ter spoštovanje do sodelavcev in nadrejenih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.