Magazin > Lepota & telo
11 ogledov

Minikrila so prepovedana

Na službeni zabavi nikar ne pokažite preveč. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
“Na službeni zabavi nikakor ne moremo zgrešiti, če se oblečemo v podobnem slogu, kot so nas sodelavci vajeni,” namigne Tanja Uvera, modna oblikovalka.

Napačna sporočila
Večje ko bo odstopanje od našega sloga, na tanjšem ledu bomo stali, doda Uvera. Morda ste v minikrilu videti super, vendar lahko v določenem trenutku pošiljate napačna sporočila. “Zmernost pri izbiri oblačil naj velja tako kot pri izbiri dodatkov,” pravi oblikovalka. Namesto minikrila si za zabavo raje oblecite oprijeto krilo, ki se konča tik nad koleni. Takšna izbira je primerna tudi za močnejše postave, saj optično zoža noge.

Pozabite na izreze
Na službeni zabavi se izrezov, ki razkrivajo preveč, raje izogibajte. “Za druge divje zabave je na voljo še ves december, za službeno zabavo pa raje oblecite kaj bolj umirjenega,” svetuje Uverova. Zmerni izrez bo odražal vašo profesionalnost ter spoštovanje do sodelavcev in nadrejenih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.