Minister Cerar naj ne bi živel skupaj s partnerko

Foto: Saša Despot Državna slovesnost ob dnevu samostojnosti in enotnosti
Foto: Saša Despot Državna slovesnost ob dnevu samostojnosti in enotnosti
Kaj se v resnici dogaja v družinskem življenju ministra Mira Cerarja?
Oglej si celoten članek

Prejšnji teden so v reviji Suzy objavili novico, da naj bi partnerka ministra Mira Cerarja, Mojca Stropnik, z njuno nekajmesečno hčerko živela pri starših v bližini Celja, saj je Miro zaradi službenih obveznosti veliko odsoten. Mojci naj bi z dojenčico tako veliko pomagali starši. A očitno temu ni čisto tako.

"Spoštovani, informacija objavljena v reviji Suzy ne drži. Minister dr. Cerar bi si želel več časa preživeti s partnerko Mojco in otroci, a je zaradi službenih obveznosti, vključno s potmi v tujino, pogosto odsoten. Njegovo delo lahko spremljate na Twitterju, Facebooku in spletni strani mzz.gov.si . Kadar je na poti v tujini oz. drugače službeno odsoten je ločen od družine, preostali čas pa preživljajo skupaj," je odgovorila Miriam Možgan, ki na Ministrstvu za zunanje zadeve skrbi za odnose z javnostmi. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 22

  • 09:18 18. September 2019.

    Cerar je tragični junak pravnega poštenjaka, ki pa se obvezno pokvari kot politik, ker se začne lagati in pretvarjati. Pa …

  • 10:16 19. Julij 2019.

    Koga naj bi to zanimalo?

  • 13:08 25. Junij 2019.

    MA velik dela z SMC vedno manj privržencev ima ostala je le Mojca

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.