Magazin > VIP
48013 ogledov

Minister Cerar naj ne bi živel skupaj s partnerko

Mojca Stropnik Saša Despot Državna slovesnost ob dnevu samostojnosti in enotnosti
Kaj se v resnici dogaja v družinskem življenju ministra Mira Cerarja?

Prejšnji teden so v reviji Suzy objavili novico, da naj bi partnerka ministra Mira Cerarja, Mojca Stropnik, z njuno nekajmesečno hčerko živela pri starših v bližini Celja, saj je Miro zaradi službenih obveznosti veliko odsoten. Mojci naj bi z dojenčico tako veliko pomagali starši. A očitno temu ni čisto tako.

"Spoštovani, informacija objavljena v reviji Suzy ne drži. Minister dr. Cerar bi si želel več časa preživeti s partnerko Mojco in otroci, a je zaradi službenih obveznosti, vključno s potmi v tujino, pogosto odsoten. Njegovo delo lahko spremljate na Twitterju, Facebooku in spletni strani mzz.gov.si . Kadar je na poti v tujini oz. drugače službeno odsoten je ločen od družine, preostali čas pa preživljajo skupaj," je odgovorila Miriam Možgan, ki na Ministrstvu za zunanje zadeve skrbi za odnose z javnostmi. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 22
  • puelasedulaest 09:18 18.september 2019.

    Cerar je tragični junak pravnega poštenjaka, ki pa se obvezno pokvari kot politik, ker se začne lagati in pretvarjati. Pa ni edini, ki je zato propadel. Politiko so pri nas pokvarjeni v dno duše. Če se zamislim, da ti pokvarjeni ...prikaži več politiki ne privoščijo 300.000 € za otroke v privatnih šolah zaradi ideoloških stvari in za višek še hočejo odločbe US spreminjati sebi v prid, me vse mine. Kot, da bi udba in okoreki komunisti še danes vladali narodu!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Avatar Krško1477
    Krško1477 10:16 19.julij 2019.

    Koga naj bi to zanimalo?

  • mitja20 13:08 25.junij 2019.

    MA velik dela z SMC vedno manj privržencev ima ostala je le Mojca

Sorodne novice