"Ministrstvo ni posredovalo pri članku"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ministrstvo za pravosodje pravi, da niso klicali na uredništvo Lady.
Oglej si celoten članek

Sage o govorici, da se je med Jasno Kuljaj in ministrom Senkom Pličaničem stkala ljubezenska vez, še ni konec. Revija Lady se namreč v svoji novi številki "brani", da ne gre za čenčo oziroma za izkoriščanje časa kislih kumaric.

Kot pišejo, jim je Jasna obljubila, da bosta zaljubljenca zanje kmalu spregovorila, kako ju je zadela Amorjeva puščica, in izdala še več podrobnosti iz njune sveže zveze.

In to kljub temu da naj bi, "medtem ko jim je Jasna razkrila svojo ljubezensko zgodbo“, v njihovo uredništvo poklicali z ministrstva za pravosodje in "poskušali posredovati, da zgodbe ne bi objavili“.

Na ministrstvo smo naslovili vprašanji, ali navedbe Lady držijo in ali so res poskušali preprečiti objavo. "To ne drži. Ministrstvo za pravosodje ni na noben način posredovalo ali izrazilo stališča do omenjenega članka," so za nas sporočili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 07:46 12. September 2013.

    kaj pa pravi žena od tega ministra...ha ha verjetno samo uživej do sodišča ,ki ti bo sodil za vse!

  • 16:57 4. Julij 2013.

    Prav res, kakšen prispevek je to. Če pašeta skupaj kot rit na WC školjko pa koga to briga. <br />Odpisana …

  • 15:28 4. Julij 2013.

    Pa dejte že nehat....çe sta skup sta pač skup....kaj pa to nas briga

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.