Magazin > VIP
63 ogledov

"Ministrstvo ni posredovalo pri članku"

Jasna Kuljaj Žurnal24 main
Ministrstvo za pravosodje pravi, da niso klicali na uredništvo Lady.

Sage o govorici, da se je med Jasno Kuljaj in ministrom Senkom Pličaničem stkala ljubezenska vez, še ni konec. Revija Lady se namreč v svoji novi številki "brani", da ne gre za čenčo oziroma za izkoriščanje časa kislih kumaric.

Kot pišejo, jim je Jasna obljubila, da bosta zaljubljenca zanje kmalu spregovorila, kako ju je zadela Amorjeva puščica, in izdala še več podrobnosti iz njune sveže zveze.

In to kljub temu da naj bi, "medtem ko jim je Jasna razkrila svojo ljubezensko zgodbo“, v njihovo uredništvo poklicali z ministrstva za pravosodje in "poskušali posredovati, da zgodbe ne bi objavili“.

Na ministrstvo smo naslovili vprašanji, ali navedbe Lady držijo in ali so res poskušali preprečiti objavo. "To ne drži. Ministrstvo za pravosodje ni na noben način posredovalo ali izrazilo stališča do omenjenega članka," so za nas sporočili.

Komentarjev 5
  • privat 07:46 12.september 2013.

    kaj pa pravi žena od tega ministra...ha ha verjetno samo uživej do sodišča ,ki ti bo sodil za vse!

  • Šemefuky 16:57 04.julij 2013.

    Prav res, kakšen prispevek je to. Če pašeta skupaj kot rit na WC školjko pa koga to briga. Odpisana diva in kvadratoglavi birokrat, ki tepe babe, kaj češ bolj kompatibilnega sploh iskati, pa še skoraj iste starosti sta. Ljubezen ...prikaži več je res slepa in ne vpraša po EMŠO.

  • stela 15:28 04.julij 2013.

    Pa dejte že nehat....çe sta skup sta pač skup....kaj pa to nas briga