Miran Rudan bo zopet očka

Foto: Arhiv izvajalca
Foto: Arhiv izvajalca
Miran Rudan in njegova Anita, ki imata skupaj že leto dni starega sinčka Nina, čez par mesecev pričakujeta povečanje njune družine.
Oglej si celoten članek

Miran Rudan in njegova izbranka Anita pričakujeta njunega drugega otroka, poroča revija Lady. Lani junija sta postala starša malega sinčka, predvidoma v začetku marca pa naj bi mali Nino dobil bratca ali sestrico. Zaenkrat spola še ne vesta. "Že pred časom sem dejal, da si po tihem želim punčko, saj imam že odraslega sina in Nina, zato bi bil deklice res vesel,“ je povedal pevec, ki ima že enega moškega potomca iz prejšnje zveze. Vendar kot pravi, ne bo prav nič razočaran, če bo dobil še enega fantka.

Parček je tudi že izbral ime za punčko, in sicer jo bosta poimenovala Lana, za fantka pa se še odločata. Miranu bi bila sicer všeč moška izpeljanka imena za deklico – Lan, vendar bodoči mamici ta ideja ni najbolj po godu.

Pevec tudi razmišlja, da bi ponovno stopil pred matičarja, saj ve, da je to Anitina želja. Si pa ne želi velike medijske poroke, ampak bolj miren in intimen obred, še poroča omenjena revija.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.