Magazin > VIP
220 ogledov

Miran Rudan bo zopet očka

Miran Rudan Arhiv izvajalca
Miran Rudan in njegova Anita, ki imata skupaj že leto dni starega sinčka Nina, čez par mesecev pričakujeta povečanje njune družine.

Miran Rudan in njegova izbranka Anita pričakujeta njunega drugega otroka, poroča revija Lady. Lani junija sta postala starša malega sinčka, predvidoma v začetku marca pa naj bi mali Nino dobil bratca ali sestrico. Zaenkrat spola še ne vesta. "Že pred časom sem dejal, da si po tihem želim punčko, saj imam že odraslega sina in Nina, zato bi bil deklice res vesel,“ je povedal pevec, ki ima že enega moškega potomca iz prejšnje zveze. Vendar kot pravi, ne bo prav nič razočaran, če bo dobil še enega fantka.

Parček je tudi že izbral ime za punčko, in sicer jo bosta poimenovala Lana, za fantka pa se še odločata. Miranu bi bila sicer všeč moška izpeljanka imena za deklico – Lan, vendar bodoči mamici ta ideja ni najbolj po godu.

Pevec tudi razmišlja, da bi ponovno stopil pred matičarja, saj ve, da je to Anitina želja. Si pa ne želi velike medijske poroke, ampak bolj miren in intimen obred, še poroča omenjena revija.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.