Mirando Kerr bi ubil z dvema pištolama

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Med zvezdnice, ki jim grozijo s smrtjo, se je uvrstila tudi nekdanja super manekenka Miranada Kerr. Moški, ki je načrtoval njen umor, se je policiji izdal sam.
Oglej si celoten članek

52-letni Steven C. Swanson je poklical losangeleško policijsko postajo in jim povedal, da načrtuje potovanje v Los Angeles, kjer bo poiskal Mirando Kerr in jo ubil.

Moški, ki sicer trpi za hudo obliko bipolarne motnje in shizofrenijo, naj bi bil z bivšim Victorijinim angelčkom tako obseden, da je celo trdil, da je Miranda njegova "duša dvojčica" in da jo bo z umorom odrešil. V njegovi hiši so poleg številnih Mirandinih fotografij našli tudi strelno orožje, s katerim naj bi bivšo super manekenko, kot je rekel sam, ustrelil naravnost v glavo, to pa naj bi storil kar z dvema pištolama.

Steven je odgovornost za grožnje priznal, sodnik mu je med čakanjem na oceno psihiatra odredil pripor in določil varščino v višini 5.950 evorv. Sojenje se bo nadaljevalo 19. julija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.