Magazin > VIP
31 ogledov

Mirando Kerr bi ubil z dvema pištolama

Miranda Kerr FameFlynet
Med zvezdnice, ki jim grozijo s smrtjo, se je uvrstila tudi nekdanja super manekenka Miranada Kerr. Moški, ki je načrtoval njen umor, se je policiji izdal sam.

52-letni Steven C. Swanson je poklical losangeleško policijsko postajo in jim povedal, da načrtuje potovanje v Los Angeles, kjer bo poiskal Mirando Kerr in jo ubil.

Moški, ki sicer trpi za hudo obliko bipolarne motnje in shizofrenijo, naj bi bil z bivšim Victorijinim angelčkom tako obseden, da je celo trdil, da je Miranda njegova "duša dvojčica" in da jo bo z umorom odrešil. V njegovi hiši so poleg številnih Mirandinih fotografij našli tudi strelno orožje, s katerim naj bi bivšo super manekenko, kot je rekel sam, ustrelil naravnost v glavo, to pa naj bi storil kar z dvema pištolama.

Steven je odgovornost za grožnje priznal, sodnik mu je med čakanjem na oceno psihiatra odredil pripor in določil varščino v višini 5.950 evorv. Sojenje se bo nadaljevalo 19. julija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.