Mirela danes bolj podobna Beyonce kot sebi

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Mirela se seli na Švedsko in tam načrtuje novo kariero.
Oglej si celoten članek

Foto: Instagram mirela lapanović Mirela Lapanović, ki je leta 2016 zmagala v šovu Big Brother, ne skriva, da se je že nekajkrat ulegla pod nož … To je tudi nemogoče, saj je danes videti povsem drugačna kot leta 2016, ko je zaslovela. 

Že nekaj časa živi v Črni gori in to na veliki nogi. Tam je našla tudi ruskega kirurga, ki mu popolnoma zaupa. Med drugim ji je naredil lifting obraza. 

Mirela tudi zelo pogosto eksperimentira z lasmi. "Moj novi navdih je pevka Beyonce,“ nam je zaupala, ko smo jo povprašali o novi pričeski. Pravi, da so ji lase nakodrali s pomočjo slamic in da je kodranje trajalo več kot štiri ure. "Pričeska bo zdržala kakšen teden,“ je še povedala Mirela, ki sedaj ne hodi le na lepotne posege, ampak tudi v solarij. Pripravlja se namreč na hujšo zimo, saj se z zaročencem seli na Švedsko.

Tam se bo začela ukvarjati z bloganjem, odprla pa bo tudi svoj kanal na YouTubu, kjer bo v treh jezik govorila o samozavesti. "Mnogim sem inspiracija, nekaterim pa iritacija. Nihče pa me ne more ignorirati. To je recept za uspeh.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 20:10 9. Januar 2021.

    Napišite kdo je ta spaka?Če,je iz vašega juga si dajte sliko nad posteljo,in veste kaj morate naredit?

  • 16:24 9. Januar 2021.

    A mama jo še prepozna..? Tud po vonju ne...!!

  • 10:50 9. Januar 2021.

    ma kaka Beyonce, čefurska cash .....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.