Magazin > VIP
10305 ogledov

Mirela danes bolj podobna Beyonce kot sebi

Mirela Lapanović Instagram
Mirela se seli na Švedsko in tam načrtuje novo kariero.

mirela lapanović | Avtor: Instagram Instagram
Mirela Lapanović, ki je leta 2016 zmagala v šovu Big Brother, ne skriva, da se je že nekajkrat ulegla pod nož … To je tudi nemogoče, saj je danes videti povsem drugačna kot leta 2016, ko je zaslovela. 

Že nekaj časa živi v Črni gori in to na veliki nogi. Tam je našla tudi ruskega kirurga, ki mu popolnoma zaupa. Med drugim ji je naredil lifting obraza. 

Mirela tudi zelo pogosto eksperimentira z lasmi. "Moj novi navdih je pevka Beyonce,“ nam je zaupala, ko smo jo povprašali o novi pričeski. Pravi, da so ji lase nakodrali s pomočjo slamic in da je kodranje trajalo več kot štiri ure. "Pričeska bo zdržala kakšen teden,“ je še povedala Mirela, ki sedaj ne hodi le na lepotne posege, ampak tudi v solarij. Pripravlja se namreč na hujšo zimo, saj se z zaročencem seli na Švedsko.

Tam se bo začela ukvarjati z bloganjem, odprla pa bo tudi svoj kanal na YouTubu, kjer bo v treh jezik govorila o samozavesti. "Mnogim sem inspiracija, nekaterim pa iritacija. Nihče pa me ne more ignorirati. To je recept za uspeh.“

 
Komentarjev 6
  • jan631 20:10 09.januar 2021.

    Napišite kdo je ta spaka?Če,je iz vašega juga si dajte sliko nad posteljo,in veste kaj morate naredit?

  • kapibara1 16:24 09.januar 2021.

    A mama jo še prepozna..? Tud po vonju ne...!!

  • rafo 10:50 09.januar 2021.

    ma kaka Beyonce, čefurska cash .....