Mirela, Kmetija: V šov vstopila, da bi rešila hči, takšno je stanje danes

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Je lahko pomagala hčeri?
Oglej si celoten članek

Mirelo Rajak, tekmovalka zadnje sezone šova Kmetija, so si gledalci takrat zapomnili po močni želji, zaradi katere se je odločila za sodelovanje v resničnostnem šovu. Mirela je namreč mamica treh otrok, med njimi tudi štiriletni deklici z motnjo v razvoju. Da bi svoji hčerki zagotovila kar najboljšo zdravniško obravnavo, je Mirela svojo srečo poskusila v šovu.

Takrat ji sicer ni uspelo, a to Mirele ni ustavilo v njeni močni želji, da bi pomagala hčerki. In kakšno je stanje danes?  "Počasi napredujemo ... v vrtcu imamo spremljevalko, sodelujemo z razvojno ambulanto v Novem mestu  ter zdravstvenim osebjem v ambulanti za avtizem v Ljubljani. Deklica počasi napreduje," nam je zaupala Mirela, ki pa se v zadnjem leto po šovu ni posvečala le otrokom, temveč tudi sebi. S pravilno prehrano in telovadbo je izgubila kar 20 kilogramov in je danes povsem spremenjena. 

totalna preobrazba Izgubila 20 kg: Mirela iz Kmetije danes prava mačka!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.