Mirela Lapanović ima velike načrte, a zanje potrebuje televizijo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Po več letih življenja v tujini bi se rada vrnila v Slovenijo.
Oglej si celoten članek

Zmagovalka slovenske različice šova Big Brother Mirela Lapanović se je po štirih zarokah le poročila. Kot je razkrila na Instagramu, se je veseli dogodek zgodil v sončni Grčiji. Kdo je srečni izbranec, ni znano, je pa Mirela za zurnal24.si maja namignila, da jo po razhodu z bivšim zaročencem osvaja svetovno znan moški.

A Mirela ne želi biti le žena, ampak ima ambiciozne načrte. "Želela bi si vrnitve na TV-ekran. Rada bi imela svojo oddajo, v kateri bi se občinstvu predstavila v popolnoma drugi luči," nam je zaupala.

Naša resničnostna zvezdnica je zasnovo za novo pogovorno oddajo že pripravila. "Prihajam v Slovenijo in bom televizijam ponudila svojo idejo. Ne dvomim, da bi bila uspešna, kontroverzna in originalna, kot sem jaz."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 17:06 1. Oktober 2022.

    Samo tam naj ostane,kjer je,v Sloveniji takšnih sponzoruš res ne manjka.....

  • 15:05 1. Oktober 2022.

    Gnusoba, idealna bi bila za Noro24tv.

  • 14:00 1. Oktober 2022.

    Kdo bi mel tako razlaufano kefo.. ta res ni čist priseben...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.